SPORT EVENTS en TICKETS

In De Running bedenkt en organiseert evenementen die extra aandacht genereren voor uw liefdadigheidsproject. Mooi daarbij is dat Sport verbind en dat altijd zal doen. Welk sportevent kunnen wij voor uw bedrijf organiseren?

Indien gewenst nemen wij de volledige organisatie vanaf werven van deelnemers tot technische invulling en uitvoering voor onze rekening. logo-dark WETICKETSHierbij komt van pas dat wij een eigen leverancier voor een Online Ticketing systeem hebben (WeTickets). Hiermee kunnen wij gratis voor u als organisatie inschrijvingen registreren.

Meer dan inschrijven alleen: Natuurlijk kunnen wij ook enkel de ticketing voor u verzorgen. maar wat dacht u van het ophalen met ons Donatiesysteem (Support and Donate) van extra gelden voor uw goede doel? DSupport_&_Donate_Logo_horizontaloor onze koppeling van de inschrijf- en de donatiemodule kunnen deelnemers na inschrijving gelijk naar een persoonlijke donatiepagina, waarmee ze eenvoudig zelf extra gelden voor uw goede doel kunnen ophalen.

Wat wilt u nog meer? Sporten maakt je (werknemers) fit en gelijk worden extra gelden opgehaald voor het goede doel!

Recente Sport Events

Bob de Kuyper FunRun Excelsior

Op 11 november wordt er hardgelopen in, om en door Stadion Woudestein. Het stadion van eredivisie voetbalclub Excelsior Rotterdam. Er wordt daar door jong en oud hardgelopen om geld op te halen voor de maatschappelijke projecten van Excelsior4All. Stadium FunRuns Het... Lees meer

Hardlooptraining Fit4YourRun van start!

Samen met “You never Run Alone” heeft InDeRunning een online hardloop cursus ontwikkeld. Deelnemers krijgen de uitdaging om binnen 10 weken 5 km zonder te stoppen te kunnen gaan hardlopen. De eerste cursus start gelijk met 80 deelnemers. Om een ieder op de... Lees meer
DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone