Samen met “You never Run Alone” heeft InDeRunning een online hardloop cursus ontwikkeld. Deelnemers krijgen de uitdaging om binnen 10 weken 5 km zonder te stoppen te kunnen gaan hardlopen. De eerste cursus start gelijk met 80 deelnemers. Om een ieder op de hoogte te houden van de cursus delen we hier de werkboeken die de cursisten krijgen!

Hieronder het werkboek voor week 1 en 2! Klik op de link en het komt naar voren.
Werkboek F4YR week 1

Werkboek F4YR week 2

Naast het online programma is er ook een VIP-programma. In dit programma krijgen de cursisten 2 live hardlooptrainingen en 2 telefonische consults. Tevens zit in dit VIP hardloopprogramma de ultieme doelstelling, namelijk een GRATIS startnummer voor een 5 km FunRun voor een Stadium FunRun naar keuze.

We houden jullie op de hoogte en willen jullie meer info krijgen kijk dan op de facebookpagina van Fit4YourRun.

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone