De Stadium FunRun site is live! Vanaf heden zijn op de site www.stadiumfunrun.com alle Stadium FunRun events te zien. Zo gaan we op 9 oktober 2016 in Den Haag funrunnen. Een uniek hardloopevenement (1.5 km, 5 km en 10 km) door en rond het Kyocera Stadion voor het goede doel, De Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag.

Binnen dit event is InDeRunning eindverantwoordelijk en tevens verzorgen wij de Ticketing en de donatiepagina. Dus schrijf je nu in voor één van de FunRuns, maak eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig en steun je de goede doelen ADO Den Haag in de Maatschappij en Bewegen tegen Kanker.

Houd www.stadiumfunrun.nl in de gaten aangaande de komende funruns!

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone