“De SchaatsChallenge 2016 was super!

De SchaatsChallenge op 17 en 19 februari 2016 is gezellig en een groot succes geweest. Op de banen in Rotterdam, Dordrecht en Den Haag (De Uithof) is eenn uur geschaatst om geld op te halen voor Stichting Ambulance Wens! Het totaal bedrag van de actie is meer dan €5.000,- geworden. Doneren was mogelijk gemaakt door de inzet van Support and Donate, Kijk maar: HIER DONEREN.

Super was het en heeft zeer positief bijgedragen aan de bekendheid van onze stichting door alle media aandacht die het event heeft gekregen, aldus directeur en oprichter Kees Veldboer van de Stichting. Een verrassing was dat ook Hart van Nederland op de baan in Rotterdam aanwezig was.
Hier is een leuk beeldverslag van gemaakt welke hieronder te zien is.

Hart van Nederland bij de SchaatsChallenge

Hier is de uitzending te bekijken: VIDEO BEKIJKEN

InDeRunning kijkt tevreden terug op dit fundraising event en zal ook in 2017 dit event samen met Stichting Ambulance wens gaan organiseren. “Vooral dat we het aantal rondjes van de deelnemers bijhielden was een leuk item waar de deelnemers zeer positief verrast over waren. Gaan we volgend jaar zeker weer doen. Op hoeveel banen weten we nog niet. Wel zal de stichting dan 10 jaar bestaan en maken we er een speciaal event van”, aldus Ruud van Eck, eigenaar van InDeRunning.

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone