Een uur Schaatsen voor een ander…op 3 ijsbanen!

Op 17 en 19 februari 2016 vindt de 1e editie van de SchaatsChallenge plaats. Het concept en de uitvoering wordt door InDeRunning verzorgd. Hierbij is tevens het Ticket & Donatie systeem Support & Donate ingezet. Tijdens dit event kan op 3 ijsbanen in Nederland geschaatst worden om geld in te zamelen voor het in vervulling brengen van laatste wensen van terminale patiënten. Op de volgende banen kan dit jaar geschaatst worden: Schaatsbaan Rotterdam, Sportboulevard Dordrecht en De Uithof te Den Haag. Volgend jaar tijdens het 10 jarig bestaan van Ambulance Wens zal op 10 ijsbanen geschaatst gaan worden.

De SchaatsChallenge
Op 17 en 19 februari 2016 vindt de 1e editie van de SchaatsChallenge plaats. Tijdens dit event kan op 3 ijsbanen in Nederland geschaatst worden om geld in te zamelen voor het in vervulling brengen van laatste wensen van terminale patiënten. Op de volgende banen kan dit jaar geschaatst worden:
– Rotterdam (Schaatsbaan Rotterdam 17 februari start 16:00 uur);
– Dordrecht (Sport Boulevard 17 februari start 20:00 uur);
– Den Haag (De Uithof 19 februari start 15:30 uur).
Volgend jaar tijdens het 10 jarig bestaan van Ambulance Wens zal op 10 ijsbanen geschaatst gaan worden.

Programma algemeen:
Uur van te voren: inloop, start vrij schaatsen
Start: massale feestelijke start
Finish en bekendmaking totale opbrengst
Einde programma maar schaats lekker door

Inschrijven: kids, volwassenen en BusinessSkate
Het inschrijven kan via de website www.DeSchaatsChallenge.nl. Tevens kunnen deelnemers een donatiepagina aanmaken waar ze makkelijk kunnen laten zien waarom zij meedoen aan dit goede doel. Kosten voor kids tot 14 jaar zijn € 8.50. Volwassenen doen mee voor € 11,50.
Er is ook een BusinessSkate en die kost € 200,– per team van 4 personen. Een ideaal uitje voor je personeel of met relaties. Hiervoor krijgen ze een winterse hap, drinken en ook een gratis ijsmuts en indien nodig gratis huur van schaatsen. Natuurlijk wordt de naam van je bedrijf ook mooi op de site opgenomen en word je als een VIP behandeld tijdens De SchaatsChallenge en ontvangen we je in een aparte ruimte samen met andere BusinessSkate teams.

Meer weten?
Wilt u meer weten over dit event of wilt u zelf een concept tot uitvoering brengen voor een goed doel? Mail naar info@inderunning.nl of bel 06-4156 1078.

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone