Hardlopen in een stadion van je eigen voetbalhelden. Dat zou toch gaaf zijn! Nee dat is gaaf! De eerste is reeds geweest in De Kuip van Rotterdam en de tweede is reeds in ontwikkeling, Fun Run Haags Kwartiertje in het ADO stadion te Den Haag. Het concept is bedacht, uitgewerkt en gerealiseerd door InDeRunning. Het Fun Run event zegt het al, mee doen is belangrijker dan winnen. En er is meer. Je loopt door het stadion, over het veld en dan nog voor het goede doel ook.

Er is bij een Stadium Fun Run altijd een FamilieRun van 4 tot en met 12 jaar oud. Voor de ouderen is er een 5 km en een 10 km. Naast het lopen is er natuurlijk ook als bezoeker de mogelijkheid in het stadion naar de lopers te kijken. Echt een heus familiefeest met vertier voor groot en klein onder het genot van een hapje en een drankje. Ook in uw stadion een Fun Run organiseren? Neem contact met ons op via info@inderunning.nl .

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone